Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g water
- 70 g courgette, fijngesneden (0.5-1 cm)
- 80 g basmati rijst
- 4 tomaten (Ø min. 5-6 cm )
- 15 g extra vergine olijfolie
- 1 el balsamicoazijn
- 1 - 2 snuifjes fijn zout
- 20 g Parmezaanse kaas, in schilfers
- 60 g tonijn in olie (uit blik), goed uitgelekt
- 2 groene olijven, ontpit
- 1 smeltkaas plakje
- 4 - 5 verse basilicumbladeren, gewassen en gedroogd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 820 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 20.1 g
- Vetten
- 9.1 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Citroen-kokos bliss balletjes
Geen beoordelingen
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 分钟
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Geen beoordelingen
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 godz. 40 min
Harde pistachekoekjes
45 min.
Curryworst en linzen
1h
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Geen beoordelingen
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Cannelloni met spinazie en ricotta
1 godz. 30 min