Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de parmesan, en cubes (3 cm), plus un supplément en copeaux pour la garniture
- 1220 g d'eau
- 300 g de chair de potiron, en morceaux (2 cm)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- ½ - 1 c. à café de sel fin
- 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu, selon votre goût
- 30 g d'échalotes
- 100 g de tranches de bacon en fin morceaux
- 40 g de beurre
- 320 g de riz risotto (par ex. Arborio ou Carnaroli)
- 60 g de vin blanc sec
-
1
c. à soupe de pâte de bouillon de légumes
of 1 cube de bouillon de légume (pour 0,5l) - du sel fin, selon votre goût
-
60
g de petits pois surgelés
of 60 g de petits pois frais - de persil plat frais, les feuilles uniquement, pour la garniture
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1452 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 47.2 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Polenta et ragoût de champignons
45min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 Min
Risotto aux noix et tomates au four
40 Min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1ωρ.
Risotto à la saucisse et aux pois
30 λεπτ.
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1ωρ.
Chili non Carne
1ωρ.
Curry de poisson
35min
Gnocchi Tricolore
35min
Cookies aux dragées au chocolat
1ωρ.
Risotto aux épinards et asperges
40 Min