Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 350 g di bietole, tagliate a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di patate, pelate e tagliate in piccoli pezzi (1 cm)
- 40 g di cipolla, tagliata a metà
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 600 g di acqua
- 50 g di latte
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 78.4 g
- Vetten
- 7.1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di cavolfiore
50min
Zuppa di spinaci e lenticchie
50min
Vellutata di finocchio e carote
40min
Vellutata di piselli
40min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35min
Zuppa di bietole e ginger
40min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1 Std.
Panini farciti al salmone e cavolo cinese
15 Min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45min
Vellutata di funghi champignon
20 Min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min