Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano, a pezzi (3 cm)
- 350 g di bietole, tagliate a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di patate, pelate e tagliate in piccoli pezzi (1 cm)
- 40 g di cipolla, tagliata a metà
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 600 g di acqua
- 50 g di latte
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 78.4 g
- Vetten
- 7.1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di cavolfiore
50 Min
Curry di cavolfiore e lenticchie
45min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 Min
Crema di broccoli e riso integrale con tacchino
1 Std.
Zuppa di bietole e ginger
40min
Vellutata di sedano rapa e mela
30 Min
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 Min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10 min
Vellutata di piselli
40min
Zuppa di cavolfiore, zucca e broccoli
45min
Zuppa di spinaci e lenticchie
50 Min