Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g ulei de măsline extravirgin
- 1 - 2 lămâi, preferabil bio, coaja și zeama
- ¾ linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
-
4
fileuri de calcan (120-200 g fiecare)
of 4 fileuri de pește alb, cu piele sau fără (orice fel de pește alb, 120-200 g fiecare) - 200 g legume mixte (ex. morcovi, dovlecei, țelină tulpină, nap), tăiate bucăți dacă e nevoie
- 6 fire pătrunjel verde, doar frunzele
- 500 g apă
- 400 g cartofi, curățați, tăiați felii (3 mm)
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1693 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Supă de linte galbenă cu chifteluțe și budincă Solero
40min
Coroniță din aluat, cu legume
1 godz. 40 min
Orez cu pui Hainan (cu capac pentru cuțit)
Geen beoordelingen
Chilli cu dovleac copt și fasole neagră (fără alergeni)
45 min
Fasole verde sous-vide
1h 20min
Supă miso, Fructe de mare cu sake și orez
Geen beoordelingen
Coulibiac (plăcintă cu somon și ciuperci)
2 godz. 15 min
File de somon cu hrișcă și sparanghel
40min
Tartar de vită
10 min
Pește în stil indian, cu sos de iaurt, cartofi și legume
1h
Aluat fraged
5 min
Orez basmati fiert
35 Min