
Apparaten en accessoires
Panna cotta mit Espresso-Karamell
Voorbereiding. 20min
Totaal 5u.
6 Portionen
Ingrediënten
-
Zucker100 g
-
Espresso, aufgebrüht heiß100 g
-
weiße Gelatine4 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Orange Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst1
-
Sahne400 g
-
Himbeeren150 g
-
Aprikosen in Spalten6
-
Mandellikör (z.B. Amaretto)20 g
Voeding per 1 Portion
Calorieën
320 kcal /
1342 kJ
Eiwitten
3 g
Vetten
21 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 recepten
Duitsland
Duitsland