Panna cotta mit Espresso-Karamell

Panna cotta mit Espresso-Karamell

4.3 13 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 5u.
6 Portionen

Ingrediënten

  • Zucker
    100 g
  • Espresso, aufgebrüht heiß
    100 g
  • weiße Gelatine
    4 Blätter
  • Wasser zum Einweichen
  • Orange Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
    1
  • Sahne
    400 g
  • Himbeeren
    150 g
  • Aprikosen in Spalten
    6
  • Mandellikör (z.B. Amaretto)
    20 g

Voeding per 1 Portion

Calorieën 320 kcal / 1342 kJ
Eiwitten 3 g
Vetten 21 g
Koolhydraten 26 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...