Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ TL Kümmel, ganz
- 1 Pimentkorn
- 600 g Rotkraut, ohne Strunk, in Stücken
- 1 TL Salz
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g Butterschmalz
- 1 TL brauner Zucker
- 50 g Orangensaft
- 50 g Wasser
- 200 g Rotwein
- 1 - 1 ½ EL Honig, nach Geschmack
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 EL Balsamico-Essig
- 1 TL Maisstärke
- 1 EL Preiselbeermarmelade
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 487 kJ / 117 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45 Min
Pusztasalat
1h
Cumberland-Senf-Sauce
1h 15min
Apfelkren
40min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30min
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Apfel-Sellerie-Suppe
45 Min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55min
Wurzelgemüse mit Krenhollandaise
55min
Cremespinat
30min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1h 30min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20min