![Rotkraut Rotkraut](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/424EB8E0-5406-4140-8678-102976FD76B4/Derivates/f12c1df5-c5c6-4948-9186-0ebb2f79ee09.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ TL Kümmel, ganz
- 1 Pimentkorn
- 600 g Rotkraut, ohne Strunk, in Stücken
- 1 TL Salz
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 30 g Butterschmalz
- 1 TL brauner Zucker
- 50 g Orangensaft
- 50 g Wasser
- 200 g Rotwein
- 1 - 1 ½ EL Honig, nach Geschmack
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 EL Balsamico-Essig
- 1 TL Maisstärke
- 1 EL Preiselbeermarmelade
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 487 kJ / 117 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Gebackene Leberknödel
2 Std.
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1 godz. 30 min
Marillen-Karotten-Chutney
1684h
Pusztasalat
1hod.
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1 Std. 25 Min
Schwarzwurzeln in Zitronensauce mit Petersilerdäpfeln
50min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55min
Rotkraut
30min
Letscho
40min
Gekochtes Sauerkraut
50min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40min
Cremespinat
30min