Bärlauchpesto

4.8 710 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
20 Portionen

Ingrediënten

  • frische Bärlauchblätter trocken geschleudert, grob gehackt
    250 g
  • Pinienkerne
    50 g
  • Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
    100 g
  • Olivenöl
    200 g
  • Salz
    10 g
  • Zitronenschale, gerieben
    2 TL

Voeding per 1 Portion

Calorieën 130 kcal / 544 kJ
Eiwitten 2.8 g
Vetten 12.8 g
Koolhydraten 0.8 g
Vezels 0.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...