Apparaten en accessoires
Bärlauchpesto
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
20 Portionen
Ingrediënten
-
frische Bärlauchblätter trocken geschleudert, grob gehackt250 g
-
Pinienkerne50 g
-
Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken100 g
-
Olivenöl200 g
-
Salz10 g
-
Zitronenschale, gerieben2 TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
2.8 g
Calorieën
544 kJ /
130 kcal
Vetten
12.8 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
0.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Frühlingsaufstrich
20min
Bärlauch-Gnocchi
1h 15min
Zucchini-Nektarinen-Relish
55min
Zwetschkenessig mit Schwips
1h
Rhabarbersirup mit Rosmarin
2h 30min
Feigensenf
55min
Marillenmarmelade mit Vanille
1h 5min
Zitronenmelissesirup
5h 10min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10min
Ribiselgelee
55min
Semmelknödel
50min
Zwetschkenröster
1h 30min