Bärlauchpesto
TM6 TM5

Bärlauchpesto

4.8 (635 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 g frische Bärlauchblätter, trocken geschleudert, grob gehackt
  • 50 g Pinienkerne
  • 100 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
  • 200 g Olivenöl
  • 10 g Salz
  • 2 TL Zitronenschale, gerieben

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
544 kJ / 130 kcal
Eiwitten
2.8 g
Koolhydraten
0.8 g
Vetten
12.8 g
Vezels
0.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten