Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Rapsöl, zimmerwarm
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Essiggurkerl, halbiert
- 15 g Kapern, eingelegt
- 3 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 15 g Estragonsenf
- 10 g Zitronensaft
- 2 Eidotter
- ½ TL Kräutersalz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
- 1 EL Wasser
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 7995 kJ / 1911 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 208 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 2305 mg
Alternatieve recepten
Frittaten
30 dk
Liptauer
15 min
Schnittlauchsauce
10 dk
Lachstatar auf Avocadomus
15 min
Traunseer Räucherfischmus
3 Std. 30 Min
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1sa
Semmelfülle
1h 10min
Marinierte Schwammerl in Öl
48sa 30 dk
Apfelkren
40 dk
Eiaufstrich mit Topfen
10 dk
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1sa
Tafelspitz mit Semmelkren
1sa 20 dk