Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kalbfleisch sous-vide
- 1500 g Wasser, etwas mehr zum Kühlen
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
- 600 g Kalbfleisch, in einem Stück (siehe Tipp)
- 15 g natives Olivenöl extra
- 1 Prise Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 Wacholderbeeren
Thunfisch-Sauce
- 200 g Erdnussöl
- 80 g Thunfisch in Öl, abgetropft
- 2 Sardellenfilets, in Öl eingelegt, abgetropft
- 5 - 10 g Kapern, eingelegt
- 15 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 5 g weißer Balsamessig
- 2 Eidotter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2224 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 352 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7h 30min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25min
Vitello tonnato
25h 30min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2 Std. 40 Min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15min
Crème Brûlée
3h 10min
Panna Cotta
3h 40min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30min
Scallops & Pea Puree
20min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2h 15min