Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 265 g Milch
- 265 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Msp. Kurkuma, gemahlen
- 80 g Polenta
- 60 g Frischkäse
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 872 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45 Min
Risotto
30 min
Schnelle cremige Polenta
25 Min
Polenta Lauchsuppe mit Kernöl
20 min
Polenta
30 min
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45 Min
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50 Min
Gerstenrisotto mit Pilzen
1 godz. 20 min
Polenta mit Trüffel und Ei
35 min
Polenta-Muffins
1sa 15 dk
Dinkelrisotto mit Eierschwammerl
30 min
Polentaschnitten mit Gemüse
45 Min