Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Wasser
- 1250 g Tomaten
- 180 g Staudensellerie
- 6 - 8 Stängel Thymian, frisch, abgezupft
- 5 Stängel Oregano, frisch, abgezupft
- 2 frische Lorbeerblätter
- 2 TL Salz (10 g)
- 10 schwarze Pfefferkörner
- 20 g brauner Zucker
- 220 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 678 kJ / 163 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Basilikumpesto
10min
Birnen-Chutney
50 Min
Eingelegte Paprikaschoten
1u. 40min
Pfirsich-Chutney
40min
Zucchini-Relish
35min
Feigen-Kirsch-Chutney
45 Min
Süß-scharfe Chilisauce
45 Min
Kräuterdressing
10min
Brühpulver
4 Std. 20 Min
Wein-Senf-Dressing (Vorratsgröße)
40min
Feigen-Chutney
40min
Salatsauce für Blattsalate
10min