Apparaten en accessoires
Tomatensugo
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 45min
4 Schraubgläser
Ingrediënten
-
Wasser600 g
-
Tomaten1250 g
-
Staudensellerie180 g
-
Thymian abgezupft6 - 8 Stängel
-
Oregano abgezupft5 Stängel
-
frische Lorbeerblätter2
-
Salz (10 g)2 TL
-
schwarze Pfefferkörner10
-
brauner Zucker20 g
-
Zwiebeln halbiert220 g
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl20 g
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Schraubglas
Eiwitten
4 g
Calorieën
678 kJ /
163 kcal
Vetten
6 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Preiselbeerkonfitüre
20min
Zucchini-Relish
35min
Birnen-Chutney
50min
Eingelegte Gurkensticks
10u.
Rotkraut
1u.
Pfirsich-Chutney
50min
Holunderblütensirup
72u.
Bärlauchpaste
20min
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1u. 50min
Ketchup aus frischen Tomaten
1u. 20min
Pflaumensirup
25min
Kartoffel-Gnocchi
1u. 15min