
Apparaten en accessoires
Cremespinat
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Knoblauchzehen nach Geschmack und Größe2 - 3
-
Weizenmehl, glatt20 g
-
Schlagobers150 g
-
Salz1 ½ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Muskat, gemahlen¼ TL
-
Blattspinat, frisch500 g
-
Wasser (optioneel) je nach gewünschter Konsistenz50 g
-
Sauerrahm (optioneel) zum Garnieren
Voeding per 1 Portion
Calorieën
119 kcal /
499 kJ
Eiwitten
3 g
Vetten
10 g
Koolhydraten
7 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
6 g
Natrium
657 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Pürees
12 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk

Pürees
12 recepten
Duitsland
Duitsland