Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack und Größe
- 20 g Weizenmehl, glatt
-
150
g Schlagobers
of 150 g Milch - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 500 g Blattspinat, frisch
- 50 g Wasser, je nach gewünschter Konsistenz
- Sauerrahm zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 499 kJ / 119 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 657 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min
Rahmsuppe mit Fisolen
35min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50 Min
Rotkraut
1u.
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 Std. 10 Min
Gelber Fisolensalat
40min
Krautfleckerl
40min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1h 25min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 Min
Bröselknödel
40min
Gekochtes Sauerkraut
50 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1u. 20min