Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 Knoblauchzehen, nach Geschmack und Größe
- 20 g Weizenmehl, glatt
-
150
g Schlagobers
of 150 g Milch - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 500 g Blattspinat, frisch
- 50 g Wasser, je nach gewünschter Konsistenz
- Sauerrahm zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 499 kJ / 119 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 657 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leberreis
35 Min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Rahmsuppe mit Fisolen
35 Min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2h 30 min
Rotkraut
1h
Paradeissauce mit Salzerdäpfeln
1h
Gelber Fisolensalat
40min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Bröselknödel
40min
Letscho
40min
Gekochtes Sauerkraut
50min
Erdäpfelknödel
1h 10min