![Karfiol mit Butterbröseln Karfiol mit Butterbröseln](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3D9300C6-DBB6-4634-BD41-49654C6B7946/Derivates/ad327508-e05a-48fd-a59d-eb1a61550212.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 1 Karfiol (ca. 500-600 g), Blätter und Stielansatz entfernt
- 1 - 1 ¼ TL Salz, nach Geschmack
- 80 g Butter, in Stücken
- 120 g Semmelbrösel
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 802 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Gfüt’s Zeisl mit Grumbirnsolod (gefüllter Schweinslungenbraten mit Erdäpfelsalat)
1h 35min
Risi-Bisi
30 Min
Gelber Fisolensalat
40 min
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35 Min
Rote Rüben Salat mit Schafs-Joghurt
1 Std.
Gratiniertes Karfiolpüree
1 Std. 5 Min
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35 Min
Marillensüppchen mit gebackenen Grießnockerln
1 godz. 50 min
Gekochtes Sauerkraut
50 min
Cremespinat
30 Min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 Min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 min