Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 1 Karfiol (ca. 500-600 g), Blätter und Stielansatz entfernt
- 1 - 1 ¼ TL Salz, nach Geschmack
- 80 g Butter, in Stücken
- 120 g Semmelbrösel
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 802 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3 godz. 45 min
Cremespinat
30 min
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35min
Cremiges Erdäpfel-Kohlrabi-Gemüse
35min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 min
Risi-Bisi
30 min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35min
Erdäpfel-Vogerlsalat mit Speck
40 Min
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Gekochtes Sauerkraut
50min