Kresse-Kartoffelpüree

Kresse-Kartoffelpüree

4.7 169 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Kartoffeln, mehligkochend in Stücken
    1000 g
  • Wasser
    300 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Butter
    20 g
  • Muskat
    2 Prisen
  • Milch 1,5 % Fett
    160 g
  • Kresse-Beet Wurzeln abgeschnitten
    ½

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 4 g
Calorieën 659 kJ / 157 kcal
Vetten 3 g
Vezels 3.8 g
Koolhydraten 26 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...