Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Steinpilze, getrocknet
- 300 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2 cm)
- 50 g Weißwein, trocken
- 600 g Wasser
- 250 g Schlagobers
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, klein
-
1
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
of 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 3 Prisen Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- 2 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
- 50 g Butter, in Stücken
- 4 EL Crème fraîche
- 4 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft und gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1767 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 156 mg
Alternatieve recepten
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30min
Bärlauchcremesuppe
30min
Erdäpfelsuppe mit Speck-Zwiebeln
55min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50min
Rote-Rüben-Suppe
45min
Aromatische Kressesuppe
30min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30min
Spargel-Dill-Suppe
25min
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35min
Forellencremesuppe
40min
Meerrettichsuppe mit geräucherter Forelle
30min