Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Steinpilze, getrocknet
- 300 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2 cm)
- 50 g Weißwein, trocken
- 600 g Wasser
- 250 g Schlagobers
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, klein
-
1
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
of 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 3 Prisen Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- 2 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
- 50 g Butter, in Stücken
- 4 EL Crème fraîche
- 4 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft und gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1767 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 156 mg
Alternatieve recepten
Bärlauchcremesuppe
30 min
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50min
Forellencremesuppe
40 min
Rahmsuppe von Pfifferlingen mit gebratenem Porree
25min
Paprikaschaumsuppe mit RUPP Enzian Emmentaler
30 min
Basilikumsuppe
25min
Erbsencremesuppe
30 min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40 min
Spargelcremesüppchen mit Käsechips
40 min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Fenchel-Maroni Suppe
35min