Bärlauch-Leinölaufstrich
TM6 TM5

Bärlauch-Leinölaufstrich

4.7 (95 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g frische Bärlauchblätter, grob geschnitten, etwas mehr zum Dekorieren
  • 250 g Topfen, 20% Fett
  • 100 g Sauerrahm
  • 2 TL Bärlauchpaste, selbst gemacht (siehe Tipp) (optioneel)
  • ½ TL Meersalz
  • 2 TL Leinöl
  • ½ - 1 TL Senf (z. B. Estragonsenf), nach Geschmack
  • 2 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
  • 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
552 kJ / 132 kcal
Eiwitten
8 g
Koolhydraten
4 g
Vetten
9 g
Vezels
1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten