Bärlauch-Leinölaufstrich

Bärlauch-Leinölaufstrich

4.7 107 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
4 Portionen

Ingrediënten

  • frische Bärlauchblätter grob geschnitten, etwas mehr zum Dekorieren
    50 g
  • Topfen, 20% Fett
    250 g
  • Sauerrahm
    100 g
  • Bärlauchpaste, selbst gemacht (optioneel) (siehe Tipp)
    2 TL
  • Meersalz
    ½ TL
  • Leinöl
    2 TL
  • Senf (z. B. Estragonsenf), nach Geschmack
    ½ - 1 TL
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    2 Spritzer
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Prisen

Voeding per 1 Portion

Calorieën 132 kcal / 552 kJ
Eiwitten 8 g
Vetten 9 g
Koolhydraten 4 g
Vezels 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...