Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ñoquis de hierbas
- 10 - 15 g de hierbas frescas variadas (por ej. albahaca, perejil, cebollino, solo las hojas)
- 200 g de leche
- 60 g de mantequilla en trozos y algo más para engrasar
- ¾ de cucharadita de sal
- ¼ de cucharadita de nuez moscada molida (optioneel)
- 150 g de sémola de trigo
- 1 huevo
Sopa de remolacha
-
500
g de remolacha fresca pelada y en trozos
of 500 g de remolacha cocida pelada y en trozos - 700 g de agua
- 150 g de vino blanco
-
2
cucharaditas colmadas de concentrado de caldo de verduras casero
of 2 pastillas de caldo de verduras (para 0,5 l) - 25 g de harina
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 100 g de nata
- 1 cucharada de vinagre de vino blanco (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1386 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de hinojo
30min
Chutney de pera y jengibre
1h
Crema de calabaza y jengibre con anacardos
35 Min
Puré rústico de patata y batata con romero
45min
Sopa de cebolla
1h 10min
Hummus de remolacha
10min
Crema de apio nabo con perlas de plancton y erizos
1h 15min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2h 10min
Crema de guisantes
30min
Vichyssoise de apio
40 Min
Sopa fría de pepino y remolacha
10min
Risotto de remolacha y queso de cabra
45min