Dim Sum 'Shumai'

Dim Sum 'Shumai'

4.3 73 beoordelingen
Voorbereiding. 1u. 25min
Totaal 2u.
40 Stücke

Ingrediënten

  • Möhre
    10 g
Shumai-Teig
  • Wasser
    50 g
  • Mehl
    180 g
  • Ei
    1
Füllung
  • Schweinebauch, ohne Knochen und Schwarte, geräuchert in Stücken (3 cm)
    300 g
  • frische Pilze (z.B. Shiitake, Champignons, Pfifferlinge)
    15 - 20 g
  • Ingwer, frisch (optioneel) in dünnen Scheiben
    5 - 10 g
  • Garnelen, roh, geschält frisch oder gefroren
    270 g
  • Zucker
    1 EL
  • Sesamöl, ungeröstet (30 g, siehe Tipp)
    2 EL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Speisestärke, gleich welche Sorte
    1 TL
  • Öl zum Einfetten
  • Mehl zum Bemehlen
  • Wasser
    500 g

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 3 g
Calorieën 240 kJ / 57 kcal
Vetten 3 g
Vezels 0.2 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...