Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 uova, tuorli e albumi separati
- 1 pizzico di sale
- 130 g di zucchero
- 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza (senza la parte bianca)
- 25 g di scorza di arancia candita
- 25 g di cedro candito
- 600 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 30 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 100 g di Rum
- burro q.b. per imburrare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1038.1 kJ / 248.1 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gianduia
20min
Crostata di mele con crema di mandorle
1 godz. 15 min
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6 Std. 35 Min
Torta di ricotta
50min
Sformato di pane saporito
1 godz. 10 min
Quiche ai formaggi e erba cipollina
1 Std. 20 Min
Crostata Arlecchino
55min
Torta degli addobbi
1h 25min
Crostata di ricotta e mirtilli
55min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45 min
Ciambella farcita allo yogurt
2 godz.
Cheesecake ricotta e pere
4 Std. 35 Min