Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bozner Sauce
- 400 g Wasser, zimmerwarm
- 4 Eier, gekühlt
- 80 g Gewürzgurken, in Stücken
- 100 g Naturjoghurt
- 40 g Olivenöl
- 4 Prisen Salz
- 1 Prise Zucker
- 3 EL Schnittlauch, in Röllchen
Kartoffeln und Spargel
- 600 g Wasser
- 650 g Kartoffeln, klein, mit Schale, gewaschen
- 1200 g Spargel, geschält (1500 g Bruttogew.)
- 4 Prisen Salz
- 2 Prisen Zucker
- 200 g Tiroler Schinkenspeck
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1836 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spargelragout
50 Min
Spargel vom Blech mit Joghurt-Hollandaise
1h 45min
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1 godz. 10 min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 godz.
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Lamm mit Blattspinat, Kartoffeln und Möhren
1 godz. 10 min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40min
Spargel-Antipasti
40min
Pilz-Gnocchi mit Rehfilet und Kirsch-Rotkohl
2 Std.
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40min
Feta-Ei-Sauce zu Spargel
10 min
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40min