Gorgonzola-Sauce

Gorgonzola-Sauce

3.7 407 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Pinienkerne
    2 - 3 EL
  • Petersilie ohne Stiele
    ½ Bund
  • Milch
    250 g
  • Wasser
    200 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Speisestärke
    1 - 2 TL
  • Gorgonzola in Stücken (2-3 cm)
    150 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    50 - 80 g
  • Pfeffer
    ¼ TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 14 g
Calorieën 1160 kJ / 277 kcal
Vetten 20 g
Vezels 0.8 g
Koolhydraten 10 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...