Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bolognese
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Möhren, in Stücken
- 150 g Staudensellerie, in Stücken
- 4 EL Olivenöl
- 10 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 1 TL Tomatenmark
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 100 g Rotwein
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 100 g Geflügelfond
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 1 TL Oregano, getrocknet
Béchamel und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 125 g Mozzarella, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Mehl
- 600 g Milch
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat, frisch gerieben
- 12 Lasagneplatten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4358 kJ / 1041 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 64 g
Alternatieve recepten
Risotto alla Milanese
35 min.
Gorgonzola-Sauce
20 min.
Sauce Béarnaise
40min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 min.
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1h 20 min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Lasagne al forno
2h 10min
Crespelle
1h 30min
Zweierlei vom Lamm mit Möhren-Ingwer-Püree und Rotwein-Jus
5h 15 min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4h
Tiramisu mit Amarettini-Keksen
4h 50min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 Min