Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brezenknödel
- 4 Laugenbrezeln (300 g), vom Vortag, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 10 g Öl
- 300 g Milch
- 2 Eier
- 2 EL Petersilie, gehackt
Rindergulasch
- 800 g Rindergulasch
- 100 g Öl
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Tomatenmark
- 1 TL Paprika edelsüß
- 300 g Fleischbrühe, flüssig
- 250 g Rotwein
- 1 EL Crema di Balsamico
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3963 kJ / 947 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.
Obatzter mit Bier
10 Min
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1h 15min
Spargel im Pfannkuchenmantel mit Sauce Hollandaise
1h
Sauerbratenragout
49 Std.
Semmelknödel
50min
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1h 10min
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1h
Gaisburger Marsch
1h 10min
Brezelgugelhupf
1h 10min
Wurstknöpfle (Bayern)
45min
Kalbstafelspitz mit Meerrettichsauce und Kartoffeln
1 Std. 30 Min