Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 350 g Mehl
- 200 g Wasser, lauwarm
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 25 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag und Fertigstellung
- 370 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Öl
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g), gut abgetropft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 - 80 g Rucola, grob zerkleinert
- 2 EL Basilikum, abgezupft
- 10 - 12 Scheiben Parmaschinken
- 30 g Parmesan, am Stück
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3029 kJ / 724 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 4.9 g
Alternatieve recepten
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1 Std. 25 Min
Pizza Frescolina
1h 40min
Nudel-Rucola-Salat
50min
Flammkuchen mit Melone und Serrano
1h 15min
Pizza Capricciosa
1h 40min
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Lachs-Ei-Wraps mit Senfcreme
35 min
Pizza Hawaii
1h 35min
Pizza Greco
1h 20min
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1h 15min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1h 45min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35 min