Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 350 g Mehl
- 200 g Wasser, lauwarm
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 25 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag und Fertigstellung
- 370 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 1 Zwiebel, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 10 g Öl
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g), gut abgetropft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 - 80 g Rucola, grob zerkleinert
- 2 EL Basilikum, abgezupft
- 10 - 12 Scheiben Parmaschinken
- 30 g Parmesan, am Stück
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3029 kJ / 724 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 4.9 g
Alternatieve recepten
Flammkuchen mit Aprikosen, Serranoschinken und Rucola
1 Std. 10 Min
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1h 15min
Pizza Frescolina
1h 40 min
Spargel-Flammkuchen mit Kräutersauce und Schinken
1h 40 min
Pizza Vier Jahreszeiten
1h 30 min
Tomaten-Aprikosen-Hähnchen (scharf)
2h 20min
Räucherlachs-Pizza
1h
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min
Pizza Hawaii
1 Std. 35 Min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1 godz. 45 min
Crostini mit Tomate
25 min