Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g Brokkoliröschen
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 500 g Hähnchenbrust, in Streifen (ca. 1 x 4 cm)
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 200 g Sahne
- 150 g Gorgonzola, in kleinen Stücken
- 25 g Speisestärke
- 2 - 3 Prisen Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1942 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Kabeljau-Farfalle
50 Min
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
15 Min
Pasta mit Hähnchen und Gorgonzola
30 Min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 Min
Gorgonzola-Sauce
20 Min
Pilz-Sahne-Sauce
30 Min
Penne mit Spinat-Käse-Sauce
25min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45 Min
Tagliatelle in Rosmarin-Buttersauce
15 Min
Pilz-Käse-Nudeln mit Spinat
35 Min
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30 Min
Hähnchenkeulen mit Spinat-Parmesan-Sauce und Gnocchi
1 Std.