Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 EL Öl
- 360 g Penne
- 1000 g kochendes Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
of ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 400 g Brokkoli, in Röschen, Strunk geschält, in Stücken
- 100 g Sahne
- 200 g Gorgonzola (cremoso), in Stücken
- 2 TL Zitronensaft
- 2 Prisen Pfeffer
- 50 g Rucola
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2990 kJ / 714 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
One-Pot-Pasta mit Spinat und Gorgonzola
30 min
Spaghetti mit Senfsauce und Lachs
20 min
Gorgonzola-Sauce
20 min
Tortellini in Brokkoli-Sahne-Sauce
35min
Spinat-Nudeln mit Muskatsahne
30 min
Linguine mit grünem Spargel und Käse-Mandel-Sauce
35min
Linguine mit Blumenkohl und Avocado-Schmand-Sauce
40 Min
Nudeln mit Pilz-Sahne-Sauce
50min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40 Min
Tortellini mit Brokkoli-Sahne-Sauce
40 Min
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20 min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45 min