Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Wasser zum Kochen
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 3 EL Öl
- 600 g Pfifferlinge, geputzt
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Abschmecken
- 5 Basilikumblätter, frisch
- 300 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 360 g Bandnudeln, kurz
- 150 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2493 kJ / 595 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 min
Spaghetti mit Senfsauce und Lachs
20 min
Pasta mit Garnelen-Pfeffer-Sauce
30 min
Lachs-Linguine
30 min
Pasta mit Spargel-Zitronensauce und Garnelen
35 min
Pfifferlinge in Speckrahm
55 min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1 godz. 10 min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 min
Tagliatelle mit Steinpilzen und Karamelltomaten
35 min
Pasta alla Putanesca
45 min
Spaghetti mit Garnelen und Paprika-Gurken-Ragout
50 min
Spargel-Lachs-Sauce zu Nudeln
35 min