Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1000 g Brokkoliröschen
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
-
40
g Butter, in Stücken
of 40 g Margarine, in Stücken - 40 g Mehl
- 120 g Sahne
- 130 g Milch
- 2 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskat
-
75
g Bel Paese, in Stücken
of 75 g Deutscher Butterkäse, in Stücken - 9 Lasagneplatten
- 200 - 250 g geräucherter Lachs, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2304 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 9.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Kabeljau-Farfalle
50 min
Lachs-Spinat-Lasagne
1h 20min
Lachs-Cannelloni
50 min
Pasta mit Lachsfilet und Porree-Sahne-Sauce
1 godz.
Spargel-Lachs-Auflauf
1h 30min
Mediterrane Thunfisch-Lasagne
1 godz.
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 min
Wirsing-Lachs-Lasagne
1h 20min
Spargel-Lachs-Sauce zu Nudeln
35 min
Nudel-Zucchini-Thunfisch-Auflauf
1 godz.
Lachs-Spinat-Lasagne
1h 50min
Gebackener Lachs und Kartoffeln mit Dill
1 Std. 15 Min