
Apparaten en accessoires
Zitronen-Lachs-Pasta
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
Zwiebeln (100 g), halbiert2
-
Olivenöl4 EL
-
Sahne400 g
-
Zitrone Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, 6 EL Saft ausgepresst1
-
Salz4 TL
-
Cayenne-Pfeffer4 Msp.
-
Zucker2 Prisen
-
frisches Lachsfilet küchenfertig600 g
-
Pfeffer6 Prisen
-
Wasser1200 g
-
Nudeln (z.B. Fettuccine)400 g
-
Erbsen, TK200 g
-
Dill abgezupft12 Stängel
Voeding per 1 Portion
Calorieën
1091 kcal /
4569 kJ
Eiwitten
48 g
Vetten
60 g
Koolhydraten
84 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2017
90 recepten
Duitsland
Duitsland