Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 10 g Olivenöl
- 10 g Butter
- 200 g Risottoreis
- 200 g Sekt, trocken
- 550 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Tomaten, in Scheiben (1 cm)
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut (4 Stücke à 125 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Zitronensaft zum Säuern des Fisches
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2115 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erbsenpasta mit Garnelen
40 min
Pasta mit Spargel-Zitronensauce und Garnelen
35 min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35 min
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55 Min
Lachs mit Brokkoli, Couscous und Honig-Senf-Sauce
45 min
Risotto mit Steinpilzen
50 min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35 min
Zitronen-Lachs-Pasta
1 Std.
Lachs-Fenchel-Risotto
25min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 min