Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 10 g Olivenöl
- 10 g Butter
- 200 g Risottoreis
- 200 g Sekt, trocken
- 550 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Tomaten, in Scheiben (1 cm)
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut (4 Stücke à 125 g)
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Zitronensaft zum Säuern des Fisches
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2115 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Wildreis-Risotto mit Pute und Kirschtomaten
45min
Pasta mit Spargel-Zitronensauce und Garnelen
35min
Zitronen-Lachs-Pasta
1 godz.
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25min
Steinpilz-Risotto
40min
Kräuter-Risotto mit Räucherforelle
35min
Linguine mit Krabben und Garnelen
25min
Lachs mit Zucchinireis
45min
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55 min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchini
35min
Lachs mit Zitronenrisotto
40min