Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte
- 10 g Olivenöl
- 100 g Risottoreis (z.B. Carnaroli oder Arborio, 12-15 Minuten Garzeit)
- 250 g Wasser
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of ¼ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 20 g Schinkenwürfel
- 25 g Rucola, grob gehackt, und etwas mehr zum Garnieren
- 30 g Gorgonzola, zerbröckelt oder gewürfelt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2618 kJ / 625 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 Min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 Min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 Min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40 Min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50min
Risotto mit Birnen
55 Min
Gnocchi mit Ziegenkäse und Trüffel
2h
Frankfurter Kräuter-Risotto
50min
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20 Min
Gorgonzola-Sauce
20 Min
Rucola-Risotto
35 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min