Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Schalotte, halbiert
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 10 g Öl
- 150 g Hokkaido-Kürbis, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Curry (z.B. scharfes Madras-Curry)
- 125 g Wasser
- 20 g Kokosnuss-Pulver (siehe Tipp)
- 3 Frühlingszwiebeln, in Ringen (1 cm)
- 50 g Zuckerschoten, schräg halbiert
- 150 g Putenbrustfilet, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- 20 g Sojasauce
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2181 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 8.1 g
Alternatieve recepten
Gemüsecurry mit Putenwürfeln
1 Std.
Balsamico-Schnitzel mit Kartoffeln und Fenchel
40 min
Garnelen-Chili
40 min
Hähnchen mit Pinienkernen und Zwiebeln
1 Std. 30 Min
Fleisch-Möhren-Bällchen mit Ratatouille
35 min
Ingwerhühnchen mit Bohnen
50 min
Hähnchencurry mit falschem Reis
1 Std.
Putencurry mit Blumenkohl-Couscous
40 min
Paprika-Hähnchen mit Brokkoli-Couscous
40 min
Hähnchen-Curry
1 Std.
Kokos-Hähnchen-Curry mit Vollkornreis
1 Std. 30 Min
Schnelles Thai-Curry mit Huhn
40 min