Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Stängel Dill, abgezupft
- 200 g Schmand
- 30 g Senf, mittelscharf
- 25 g Honig
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 618 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frischkäse-Paprika-Dip
10 dk
Paprika-Schafskäse-Dip
10 dk
Tomaten-Knoblauch-Butter
20 dk
Joghurt-Kresse-Dip
10 dk
Honig-Senf-Dip
10 dk
Knoblauchcreme à la Ikors
10 dk
Cocktaildressing
5 dk
Kräuter-Aioli, light
5 dk
Rotweinbutter
3sa 20 dk
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
10 dk
Avocado-Tomaten-Dip
10 dk
Zwiebelbutter
10 dk