Joghurt-Kresse-Dip

Joghurt-Kresse-Dip

4.6 197 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Kresse-Beet abgezupft (5 g)
    1
  • Joghurt, 3,5% Fett
    150 g
  • Frischkäse
    50 g
  • Schnittlauch in Röllchen
    ¼ Bund
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 3 g
Calorieën 294 kJ / 70 kcal
Vetten 5 g
Vezels 0.2 g
Koolhydraten 2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...