Apparaten en accessoires
Apfel-Streusel-Creme
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Butterkekse50 g
-
Florentiner und 6 Stück mehr zum Dekorieren100 g
-
Quark, 20% Fett250 g
-
Mascarpone250 g
-
Milch20 g
-
Zitronensaft15 g
-
Zucker40 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Apfelkompott300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
1684 kJ /
402 kcal
Vetten
24 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Magazin 6/2019
45 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Kirsch-Windbeutel-Dessert
1u. 15min
Weiße Schoko-Creme mit Himbeersauce
50min
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1u.
Blitz-Erdbeer-Schokodessert
10min
Erdbeer-Kokos-Dessert mit Haferkeksen
20min
Spekulatius-Trauben-Tiramisu
1u.
Schoko-Kuss-Creme
15min
Knusper-Vanille-Quark-Pudding
2u.
Schichtdessert mit Kirschen
15min
Mascarponecreme mit Himbeeren und Amarettini
45min
Mini-Birnen-Käsekuchen im Glas
1u. 20min
Himbeer-Crunch-Creme
1u. 10min