Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Butter
- 100 g Zwieback
- 25 g Zucker
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 100 g Apfelsaft
- 100 g Johannisbeer-Gelee
- 2 gestr. EL Speisestärke
- 3 EL Grenadinesirup
- 600 g Äpfel, säuerlich, geachtelt, in Scheiben geschnitten
- 15 g Zitronensaft
- 250 g Sahne
- 25 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 250 g Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2380 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eton Mess
4h 20min
Apfel-Streusel-Creme
1h 15min
Joghurt-Limetten-Mousse mit Mohn
2h 25 min
Ziegenkäsetartelettes mit Feigen und Chorizo
1h
Gefüllte Schokoladeneier auf Erdbeer-Vanille-Ragout
4 godz. 30 min
Lebkuchen-Tiramisu
2h 15min
Lebkuchenparfait
8h 15 min
Bratapfelauflauf mit Marzipanguss
50min
Weihnachtliches Tiramisù
8 Std.
Mohn-Mousse mit Himbeer-Grenadine-Sauce
7 Std.
Erdbeer-Pfirsich-Trifle
1 Std. 35 Min
Tiramisu mit Himbeeren
2h 15min