Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 4 Eier
- 370 g Milch
- 200 g Mehl
- ¼ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
-
70
g Bel Paese, in Stücken
of 70 g Butterkäse, in Stücken - 500 g Champignons, halbiert
- 60 g Butter, in Stücken
- 40 g Mehl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Milch
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Kräuterfrischkäse
- 12 TL Rapsöl, zum Braten
- 6 Scheiben gekochter Schinken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3652 kJ / 873 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 52 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wurstknöpfle (Bayern)
45min
Überbackene Bolognese-Pfannkuchen
1h 10min
Pfannkuchen mit Bologneser Füllung
1h
Spargel im Pfannkuchenmantel mit Sauce Hollandaise
1h
Hackfleisch-Pfannkuchen
1h 10min
Spätzle
30min
Pfannkuchen mit gemischtem Gemüse
1h 15 min
Maultaschen
2h 30 min
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1h
Pfannkuchenröllchen mit Lachs auf Spinat
1h
Dinnete
2h
Kässpatzen
1h 15 min