Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 4 Eier
- 370 g Milch
- 200 g Mehl
- ¼ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
-
70
g Bel Paese, in Stücken
of 70 g Butterkäse, in Stücken - 500 g Champignons, halbiert
- 60 g Butter, in Stücken
- 40 g Mehl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Milch
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Kräuterfrischkäse
- 12 TL Rapsöl, zum Braten
- 6 Scheiben gekochter Schinken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3652 kJ / 873 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 52 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spätzle
30 min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1sa 10 dk
Ravioli alla napoletana
1 godz.
Pfannkuchen mit Bologneser Füllung
1 godz.
Klare Brühe mit Walnussflädle und gebratenen Pilzen
45min
Überbackene Bolognese-Pfannkuchen
1sa 10 dk
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1 godz.
Kräuter-Speck-Knödel in Pilzsauce
1 godz.
Brotknöpfle
35 min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Spargel im Pfannkuchenmantel mit Sauce Hollandaise
1 godz.
Kässpatzen
1 Std. 15 Min