Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 350 g Weizenmehl Type 405
- 200 g Roggenmehl Type 1150
- 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z. B. von Seitenbacher)
- 15 g frische Hefe
- 2 TL Salz
- 330 g Wasser
- 10 g Apfelessig
Belag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 200 g Katenschinkenwürfel
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2125 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 5.5 g
Alternatieve recepten
Kleiner Laugenkranz
2 Std. 10 Min
Pinsa mit Mozzarella und Oliven
52h
Linsen, Spätzle und Würstchen
45 min
Pfannkuchen mit Bologneser Füllung
1h
Spargel im Pfannkuchenmantel mit Sauce Hollandaise
1h
Spätzle
30 min
Käsefüße
1h 25 min
Gaisburger Marsch
1h 10 min
Maultaschen
2h 30 min
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1h 10 min
Allgäuer Seelen
1h 20 min
Schwäbische Flachswickel
45 min