Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Petersilie, abgezupft
- 4 Laugenbrötchen (ca. 300 g), vom Vortag, in Stücken (2 cm)
- 80 g Schalotten, halbiert
- 60 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Eier (Kl. M)
- 150 g Milch
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 gestr. TL Weinstein-Backpulver
- 1 EL Öl
- 1 geh. TL Zucker
- 1 Dose Weinsauerkraut (Bruttogew. 810 g), abgetropft und ausgedrückt
- 200 g Sahne
- 200 g Gemüsebrühe
- 4 Scheiben Leberkäse (à ca. 150 g)
- 8 EL süßer Senf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4825 kJ / 1154 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 80 g
Alternatieve recepten
Wurstknöpfle (Bayern)
45 min
Linsen, Spätzle und Würstchen
45 min
Pfannkuchen mit Bologneser Füllung
1 godz.
Saure Kartoffelrädle
1h 5 min
Gaisburger Marsch
1h 10min
Linsen mit Spätzle und Wiener Würstchen
1 godz.
Linsen mit Spätzle oder wahlweise mit Knöpfle
1 godz.
Brotknöpfle
35min
Brezelgugelhupf
1h 10min
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1h 10min
Rindergulasch mit Brezenknödel
2 godz.
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1 godz. 15 min