Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- Paniermehl zum Ausstreuen der Form
- 5 Laugenbrezeln, altbacken, ohne Salz auf der Kruste (350 g), in Stücken (1-2 cm)
- 60 g Bergkäse, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 500 g Milch
- 4 Eier
- 30 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat, gerieben
- 1500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 713 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Wurstknöpfle (Bayern)
45 min
Ofenschlupfer
1h 5 min
Schwäbische Lasagne
45 min
Knödelteig-Schnitten
35min
München - Leberkäs'-Salat mit Brezelcroutons
35min
Semmelknödel
50min
Kas-Press-Knödel
45 min
Brotknöpfle
35min
Schwäbische Pfitzauf
40min
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1 godz.
Rindergulasch mit Brezenknödel
2 godz.
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1 godz. 15 min