Brezelgugelhupf

Brezelgugelhupf

4.8 228 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
16 Scheiben

Ingrediënten

  • Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    50 g
  • Paniermehl zum Ausstreuen der Form
  • Laugenbrezeln altbacken, ohne Salz auf der Kruste (350 g), in Stücken (1-2 cm)
    5
  • Bergkäse in Stücken
    60 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Petersilie ohne Stiele
    ½ Bund
  • Milch
    500 g
  • Eier
    4
  • Mehl
    30 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Muskat, gerieben
    2 Prisen
  • Wasser
    1500 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Scheibe

Eiwitten 6 g
Calorieën 713 kJ / 170 kcal
Vetten 7 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...