Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Brötchen, altbacken (ca. 3 Brötchen), in Stücken
- 80 g Bacon, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Butter
- Wasser zum Knöpflegaren
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Knöpflegaren
- 250 g Mehl
- 50 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 6 Eier
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1697 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wurstknöpfle (Bayern)
45min
Knödelteig-Schnitten
35min
Frikadellen aus Brotresten
45min
Tomatenspätzle
15 Min
Pfannkuchen mit Bologneser Füllung
1 Std.
Kräuter-Kaiserschmarren mit Rahmpilzen
40min
Hefe-Hackfleisch-Knödel mit Käsesauce
2h
Gefüllte Seelen
2h 45min
Knusprige Baconschnitten
3 godz. 40 min
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1 Std.
Brezelgugelhupf
1 Std. 10 Min
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1 Std. 15 Min