Brotkranz mit Pesto, Eiern und Schinken
TM6 TM5

Brotkranz mit Pesto, Eiern und Schinken

4.4 (96 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 500 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 320 g Wasser, kalt
  • 15 g Hefe
  • 1 TL Zucker
  • 2 TL Salz
  • Olivenöl zum Einfetten
  • 200 g Gouda, mittelalt, in Stücken
  • 400 g Wasser
  • 4 Eier
  • 50 g Basilikum-Pesto
  • 80 g Schinken, gekocht, in dünnen Scheiben
  • 2 - 3 Prisen Pfeffer

Voeding
per 1 Stück
Calorieën
900 kJ / 215 kcal
Eiwitten
9 g
Koolhydraten
24 g
Vetten
9 g
Vezels
1.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten