Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuit
- 2 Eier
- 60 g Zucker
- 2 EL Wasser
- 40 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
Creme und Fertigstellung
- 100 g Wasser
- 80 g Zucker
- 20 g Speisestärke
- 2 Mandarinen, frisch, unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) fein abgeschält, Mandarinen gepellt, Mandarinenstücke, halbiert und zur Seite gestellt
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
-
Orangenlikör (z.B. Cointreau) zum Beträufeln
of Mandarinensaft zum Beträufeln - 30 g weiße Schokolade zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1596 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia di Mandorla
2 Std.
Bananen Schichtdessert
15 Min
Biskuitdessert Zuppa inglese
2h 30min
Erdbeerkompott mit Vanillecreme
1 Std.
Quark-Mousse mit Vanille-Erdbeeren
1h 30 min
Himbeerwolke
2u. 10min
Mascarpone-Creme mit Knusperstangen
45min
Erdbeer-Tiramisu
5h 30 min
Erdbeeren im Glas
20 Min
Erdbeer-Butterkeks-Dessert
45min
Apfel-Streusel-Creme
1h 15min
Mascarponecreme mit Himbeeren und Amarettini
45min