Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuit
- 2 Eier
- 60 g Zucker
- 2 EL Wasser
- 40 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
Creme und Fertigstellung
- 100 g Wasser
- 80 g Zucker
- 20 g Speisestärke
- 2 Mandarinen, frisch, unbehandelt, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) fein abgeschält, Mandarinen gepellt, Mandarinenstücke, halbiert und zur Seite gestellt
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
-
Orangenlikör (z.B. Cointreau) zum Beträufeln
of Mandarinensaft zum Beträufeln - 30 g weiße Schokolade zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1596 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Johannisbeer-Vanille-Creme
45 min
Erdbeer-Bananen-Schoko-Trifle
20min
Obstsalat mit Schokoladenzabaglione
15min
Aprikosen-Bienenstich
5h
Schichtdessert mit Kirschen
15min
Marinierte Beeren mit Schmand-Sahne
3 Std.
Apfel-Streusel-Creme
1h 15 min
Kirsch-Windbeutel-Dessert
1h 15 min
Quarkcreme mit Doppelkeks und Himbeeren
20min
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3u. 30min
Erdbeer-Butterkeks-Dessert
45 min
Käsekuchen im Glas
4h