Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 650 g Wasser
- ½ TL Salz
- 1 Msp. Kümmel
- 500 g Kartoffeln, festkochend
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 10 g Mehl
- 70 g Weißwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 Nelken
- ¼ TL Pfeffer
- 200 g Fleischwurst, in Scheiben, in Streifen (5 mm)
- 10 g Essig
- Voeding
- per 1 Portionen
- Calorieën
- 2614 kJ / 624 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 5.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wurstknöpfle (Bayern)
45 min
Ofenschlupfer
1h 5min
Geröstete Grießsuppe
20 min
Schwäbische Lasagne
45 min
Linsen, Spätzle und Würstchen
45 min
Linseneintopf mit Spätzle
1h
Gaisburger Marsch
1h 10min
Schwäbische Laubfrösche
1h 30min
Linsen mit Spätzle und Wiener Würstchen
1h
Linsen mit Spätzle oder wahlweise mit Knöpfle
1h
Schwäbische Pfitzauf
40 min
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1h