Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 180 g di riso selvaggio
- 1200 g di acqua
- 500 g di cimette di broccoli
- 600 - 800 g di filetti di salmone fresco
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 limone, la scorza e il succo
- 200 g di latte
- 30 g di farina
- 30 g di burro
- 1 rametto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b. per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2217 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 43.8 g
- Koolhydraten
- 44.9 g
- Vetten
- 19.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1h 5min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20 min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55 Min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1h
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45 min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55 Min
Salmone e riso basmati con salsa all'aneto
45 min
Salmone con broccoli e grano saraceno
40min
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30 min