Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 930 g Wasser
- 5 g frische Hefe
- 10 g Gerstenmalzsirup
- 500 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Butter, weich
- 2 TL Salz (10 g)
- Öl zum Einfetten
- 20 g Mohn
- 20 g Sesam, geschält
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 917 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 481 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciabattabrötchen
1h 50 min
Landbrot Backhausart
1h 40min
Eckbrötchen mit Sonnenblumenkernen
14 godz.
Joghurtbrot
2h
Weizen-Buttermilch-Brot
12ωρ.
Buttermilch-Kartoffel-Brot (Zwirbelbrot)
1h
Weizen-Roggen-Brötchen
2 godz. 15 min
Mohn-Bürli
12ωρ.
Krustis
3 Std. 30 Min
Körnerbrötchen
2h 50 min
Joghurt-Brötchen mit Sesam
1h 30min
Luftige Brötchen
2h