Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Öl zum Einfetten und Bestreichen
- 500 g Dinkelmehl Type 630
- 300 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 350 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 3 TL Salz
- 1 TL Honig
- 150 g Joghurt, 1,5% Fett
- 1 - 1 ½ geh. TL Lebensmittelfarbe, schwarz (z. B von Wilton), siehe Tipp
- schwarze Sesamkörner zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 628 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Prötzeler Roggenbrot
1h 20min
Helles Landbrot
51h
Brötchen
1 Std. 40 Min
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Weizen-Buttermilch-Brot
12 godz.
Vollkornbrot aus dem Varoma
2h
Tiger-Brot
3 Std.
Bierbrot
2h
Joghurtbrot
2h
Dinkel-Buchweizen-Brot
2h 30min