Apparaten en accessoires
Kleiner Laugenkranz
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 10min
6 Stücke
Ingrediënten
-
Wasser140 g
-
frische Hefe15 g
-
Honig1 TL
-
Mehl250 g
-
Backmalz1 TL
-
Butter weich25 g
-
Salz1 TL
-
Brezel-Laugen-Perlen20 g
-
Wasser kalt500 g
-
Sesam zum Bestreuen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
6 g
Calorieën
830 kJ /
198 kcal
Vetten
6 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
31 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ikors beste Brote
12 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Laugenbrezeln
1u. 15min
Gefüllte Seelen
2u. 45min
Laugenbrezeln
1u. 15min
Weinknorzen (Weinreben)
17u. 35min
Laugenecken
3u.
Laugen Croissants
1u.
Baguette Rustica
4u. 20min
Doppelbocker aus dem Topf
3u.
Schwäbisches Genetztes
10u.
Joghurtbrötchen mit Sesam und Mohn
14u.
Laugenbrötchen
2u.
Allgäuer Seelen
1u. 20min