Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g Wasser
- 15 g frische Hefe
- 1 TL Honig
- 250 g Mehl
- 1 TL Backmalz
- 25 g Butter, weich
- 1 TL Salz
- 20 g Brezel-Laugen-Perlen
- 500 g Wasser, kalt
- Sesam zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 830 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Weinknorzen (Weinreben)
17 Std. 35 Min
Laugenecken
3h
Laugen Croissants
1 godz.
Eckbrötchen mit Sonnenblumenkernen
14 Std.
Laugenbrezeln
1 Std. 15 Min
Krustis
3h 30min
Schwäbisches Genetztes
10 Std.
Laugenbrötchen
2 Std.
Baguette Rustica
4h 20min
Joghurtbrötchen mit Sesam und Mohn
14 Std.
Allgäuer Seelen
1h 20min
Luftige Brötchen
2 Std.