Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 310 g Wasser, davon 210 g kalt
- 10 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 ½ TL Salz (7-9 g)
- 1 TL Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
- 100 g Butter, in Stücken
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Natron
- Sesam zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1610 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gerstenbackmalz
50 Std. 50 Min
Frühstückskipferl
17h 15min
Brötchen
1 Std. 40 Min
Toastbrot
16 godz.
Knusperspitze
5h 30min
Dinkelsemmerl
14h 30min
Wachauer Laberl
15h 20min
Mohnflesserl
14h 30min
Langsemmerl mit Mohn und Sesam (Übernachtgare)
14h
Kaisersemmeln
15h 45min
Sandwichtoast
18 godz.
Laugenbrötchen
2h