Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 310 g Wasser, davon 210 g kalt
- 10 g frische Hefe
- 400 g Weizenmehl Type 550 oder 700 und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 ½ TL Salz (7-9 g)
- 1 TL Gerstenbackmalz (siehe Tipp)
- 100 g Butter, in Stücken
- Öl zum Einfetten
- 1 TL Natron
- Sesam zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1610 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roggensauerteig
96h 20min
Zwirbel-Graubrot
16 Std.
Wachauer Laberl
15 Std. 20 Min
Dinkel-Wolke
16h 30min
Toastbrot
16 Std.
Dinkelsemmerl
14 godz. 30 min
Möhren-Körner-Brote
15 Std.
Kommissbrot
15h 30 min
Milchbrötchen
4h
Speck-Käse-Stangerl
14h 45min
Apfel-Weizensauerteig
48 godz. 20 min
Baguettes parisiennes
15h 30 min