Laugenbrezeln
TM6 TM5

Laugenbrezeln

4.3 (125 beoordelingen)

Ingrediënten

Teiglinge

  • 235 g Wasser, kalt
  • ½ Würfel Hefe (20 g)
  • 3 TL Salz
  • ½ TL Zucker
  • 400 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
  • 100 g Dinkelmehl Type 630
  • 1 TL Backmalz
  • 40 g Schweineschmalz

Lauge und Fertigstellung

  • 2 TL Natron
  • 50 g kochendes Wasser
  • grobes Salz (z.B. Steinsalz) zum Bestreuen

Voeding
per 1 Stück
Calorieën
1099 kJ / 263 kcal
Eiwitten
8 g
Koolhydraten
45 g
Vetten
6 g
Vezels
2.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten