Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teiglinge
- 235 g Wasser, kalt
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 3 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 400 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 100 g Dinkelmehl Type 630
- 1 TL Backmalz
- 40 g Schweineschmalz
Lauge und Fertigstellung
- 2 TL Natron
- 50 g kochendes Wasser
- grobes Salz (z.B. Steinsalz) zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1099 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Kartoffeln für viele
35min
Kleiner Laugenkranz
2h 10min
Laugen Croissants
1 Std.
Laugenbrezeln
1 Std. 15 Min
Weinknorzen (Weinreben)
17u. 35min
Laugenecken
3 Std.
Wirsing-Dinnete
2h
Brez'n
15h 45min
Körner-Hörnchen
45min
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2h
Baguette Rustica
4h 20min
Allgäuer Seelen
1 Std. 20 Min